ArkivVarumärkenSWEDAC AckrediteringAD Bilverkstad FalunBilder

Bilverkstad Falun

 

Vi är din kompletta bilverkstad i Falun för reparation och service av allt från personbilar till lastbilar och släp, även entreprenadmaskiner såsom lastmaskiner och väghyvlar. Vi utför också professionella svetsjobb och renoverar ditt fordon på ett snyggt och hållbart sätt. Hos oss får alla fordon- och maskinägare en personlig och professionell service. Vi som arbetar på Falu Bil & Maskinservice AB vet hur viktig din bil eller ditt arbetsfordon är för att livet ska fungera. Därför garanterar vi alla kunder den bästa servicen och kvaliteten till rätt pris.

 

 

Bilen står fortfarande för de flesta arbetsresorna i Sverige. Och en lastbil som inte är i trafik kostar pengar för åkaren. När något går sönder så står du som ägare inför ett problem som snabbt måste lösas. Det är då vi på Falu Bil & Maskinservice AB finns tillhands. Vi är en modern bilverkstad i Dalarna med traditionellt kunnande. Därför har vi också en bred erfarenhet och kompetens kring de flesta olika märken och modeller. Oavsett om det handlar om personbilar eller arbetsfordon. På så sätt är vi en bilverkstad i Dalarna för alla i Dalarna.

 

 

Till oss kan du vända dig med allt från moderna fordon och maskiner till en gammal Saab V4. Det tycker vi är att erbjuda våra kunder en bra service. På så sätt behåller vi också våra trogna kunder. Även om du byter bil, så behöver du inte byta verkstad.

 

 

Som en bilverkstad i Falun så vet vi vilka påfrestningar ditt fordon drabbas av. Vårt landskap är vidsträckt och har en varierande natur med både stora skogar och fjäll. Dessutom har vi ett varierande klimat med stränga och långa vintrar. Detta är såklart påfrestande på bilar och arbetsfordon och detta känner vi till. Som en bilverkstad i Falun vet vi vilken omsorg de fordon som rullar på Dalarnas vägar behöver.

 

 

För oss på Falu Bil & Maskinservice AB är det viktigt att vara en verkstad som du kan lita på. Du ska känna dig trygg med att lämna din bil eller arbetsfordon till oss. Du som kund har rätt att känna dig säker på att vi gör jobbet så snart som möjligt med korrekt pris och kvalitet. Du ska också känna dig trygg med att vi förklarar vilket fel ditt fordon har och vilka kostnader det kan bli. Vi gör allt för att våra kunder ska lämna verkstaden nöjda och glada.

 

 

För att kunna erbjuda våra kunder det bästa ser vi till att vara uppdaterade med den senaste tekniken och kunnandet. Vi vidareutbildar oss ständigt för att hänga med i den snabba utvecklingen som motorbranschen befinner sig i. För oss på Falu Bil & Maskinservice AB är kunnandet om motorer och fordon ett stolt hantverk. Vi sätter stort värde i att kunna det mesta och vara de bästa. Vi kan bilens historia och vet hur en motor ska fungera. Samtidigt som vi hänger med i den senaste tekniken.

 

 

Det har hänt mycket sedan den besynnerliga franska ingenjören Amédeé Bolléés första ångbil tuffade fram utanför Paris. Den spännande motorbranschen har genom tiderna legat i framkant när det kommer till innovation och ingenjörskonst. Vi på Falu bil och maskinservice sätter stolthet i att förvalta och vidareutveckla denna tradition. Vi tycker om alla våra kunder, men älskar era bilar, lastbilar och maskiner.

 

skylt-utifran

Kontakta ad bilverkstad

Kontakta mig via:
 telefon epost

3+5=? 

Kontakta Lastbilsverkstad

Kontakta mig via:
 telefon epost

Vad söker du?

Personbils-
verkstad

Lastbils-
verkstad

En mångsidig bilverkstad i Falun


Vi strävar efter att vara en komplett bilverkstad. Här samsas traditionellt kunnande med modern expertis. För oss på Falu Bil & Maskinservice AB är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder alla typer av reparationer och service.


Inget jobb är för stort eller litet. Våra mekaniker tar emot med stort kunnande och en varm hand. Ni ska tryggt kunna lämna in bilen och veta att allt blir professionellt utfört. Oavsett om det handlar om enklare saker som däckbyten. Eller mer komplicerade arbeten som när det kommer till AC och klimatanläggningar.


Vi släcker tvåor

Har du fått en tvåa på besiktningen? Då åtgärdar vi felet och släcker den till dig. Få saker kan ställa till det i vardagen som när bilen inte fungerar. Ring oss och boka in en tid om du har fått tummen ner på besiktningen.


Vi ser till att ta emot er så snabbt som möjligt. Sedan kan ni hämta er bil och lugnt köra vidare. Det är en sådan service som många bilägare behöver för att känna sig trygga i vardagen.


En del av AD Bilverkstad

Vi är anslutna till AD Bilverkstad-konceptet. Det gör att vi både kan vara lokala men också få tillgång till centrala lager och externt kunnande. Genom att anlita en AD Bilverkstad så kan ni känna er trygga med att arbetet blir väl utfört.


Hos oss kan ni boka och få service utfört. Eftersom vi är certifierade så kan servicen skrivas in i bilens servicebok och anses som fullgod. Detta gör att ni tryggar andrahandsvärdet på bilen om den en dag ska säljas.


Hos Falu Bil & Maskinservice AB får ni också hjälp med att byta däck och kan förvara era däck i vårt ombonade däckhotell. Där kan de ligga under den säsong de inte används och tas fram i bra skick när det är dags. Däck mår bäst om de förvaras under rätt omständigheter, genom att anlita oss kan ni rulla på dem längre.

Falu Bil & Maskinservice AB lastbilsverkstad i Falun


En bra lastbilsverkstad ska kunna hjälpa sina kunder med det mesta. Vi på Falu Bil & Maskinservice AB har lång erfarenhet av lastbilar och åkare. Hos oss kan ni få det mesta gjort, oavsett om det handlar om smidesjobb eller att släcka tvåor.


Allt går sönder till slut. Då är det tryggt att ha en lastbilsverkstad i Falun att vända sig till. Vi på Falu Bil & Maskinservice AB har jobbat länge med lastbilar av olika märken och modeller.


För oss är det viktigt att erbjuda våra kunder ett så komplett sortiment av service och reparationsarbeten som möjligt. Ni ska kunna vända er till oss med det mesta, och veta att jobbet blir gjort korrekt och professionellt.


Olika typer av smidesjobb

Behöver ni hjälp med smidesjobb för era fordon så är det oss ni ska vända er till. Vi tillverkar speciellt för er som ska passa era behov. Både för tyngre och lättare släpvagnar har vi möjlighet att göra hantverksmässigt bra smidesjobb som håller en hög standard.


Detsamma gäller hydraulslangar där vi kan reparera och tillverka nya. Hos oss är inget arbete för stort eller litet.


När det kommer till elektronik på lastbilar så kan vi både äldre och nyare modeller. För oss på Falu Bil & Maskinservice AB är det viktigt att kombinera ett traditionellt kunnande med en nyfiken blick mot det senaste. Utvecklingen går snabbt framåt. Nyare modeller har en mer avancerad elektronik som ställer högre kvar på verkstäderna. Vi har kompetensen att klara detta.


Släcka tvåor

Det är inte roligt att få en tvåa på besiktningen. Plötsligt ställs du som fordonsägare inför problem som måste lösas. Då är det skönt att ha en verkstad som snabbt kan laga och släcka en eller flera tvåor. När detta är klar så kan du hämta din lastbil och lugnt köra vidare.


Behöver ni hjälp med färdskrivare eller AC? Vi är ackrediterade att utföra service av färdskrivare. När det kommer till AC är vi certifierade och så har vi ett stort kunnande och lång erfarenhet. Både när det gäller äldre såsom nyare modeller.


Boka service av din lastbil, då är det också oss som ni ska vända er till. Vi utför service på tunga och lätta lastbilar.